Naar boven
Sport050 logo
Hèt platform voor bewegend Groningen
Zoeken
Uitgebreid zoeken

We gaan weer sporten!

We gaan weer sporten!

We kunnen vanaf zaterdag 15 januari weer volop sporten. Iedereen mag binnen en buiten sporten en er zijn geen eindtijden. Volg de berichten van je vereniging of sportaanbieder op welke manier je daar weer kan gaan sporten.

Alle activiteiten in de zwembaden en op de ijsbaan beginnen weer, reserveren is niet nodig. De zwemlessen beginnen weer op de standaard tijden van voor de lockdown, zie hiervoor de website.

Er zijn nog wel een paar regels, we hebben de belangrijkste voor je op een rijtje gezet:

- Iedereen van 18 jaar en ouder moet het coronatoegangsbewijs laten zien bij de binnensport. Dit geldt ook voor kleedkamers of toiletten op de buitensportaccommodaties. De controle hiervan moeten de verenigingen en sportaanbieders zelf organiseren.

- Competities mogen niet, wel onderlinge wedstrijden met teams van de eigen vereniging.

- Publiek mag niet komen kijken bij de trainingen en onderlinge wedstrijden.

- In de binnen sportaccommodaties moet  iedereen van 13 jaar en ouder  voor en na het sporten een mondkapje dragen. Dit geldt ook voor de binnenruimtes zoals kleedkamers op de buitensportaccommodaties.

Lees alle regels op de speciale Coronapagina