Naar boven
Sport050 logo
Hèt platform voor bewegend Groningen
Zoeken
Uitgebreid zoeken

Inschrijving Sport- en Cultuurhopper lente/zomer geopend

Inschrijving Sport- en Cultuurhopper lente/zomer geopend

Inwoners uit de gemeente Groningen kunnen zich vanaf maandag 17 januari weer inschrijven voor  sport- en cultuuractiviteiten via de Sport- en Cultuurhopper. Het kennismakingsprogramma wordt in opdracht van de gemeente Groningen georganiseerd door Huis voor de Sport Groningen en VRIJDAG in de Buurt in samenwerking met sport- en cultuuraanbieders uit de gemeente.

Alle basisschoolleerlingen uit de gemeente Groningen ontvangen, zodra de scholen weer geopend zijn, een flyer met daarop het kennismakingsaanbod van de periode lente/zomer. Voor de overige inwoners worden flyers verspreid in buurthuizen in de gemeente. Er is keuze uit meer dan 525 verschillende cursussen. Van basketbal tot boetseren, van bootcamp tot beeldende kunst. Op www.sportcultuurhopper.nl kan iedereen zich tot en met 16 februari inschrijven voor één of meerdere cursussen die vanaf maart van start gaan. Hier staat ook de exacte cursusinformatie vermeld.

Voor alle leeftijden
Vanaf periode lente/zomer 2021 kunnen sport- en cultuuraanbieders ook aanbod plaatsen voor overige leeftijdscategorieën. Aanbieders kunnen hier zelf onderscheid in maken. Dit betekent dat elke inwoner uit de gemeente Groningen kan deelnemen aan cursussen van de Sport- en Cultuurhopper.

(Let wel: cursusaanbod is onder voorbehoud als gevolg van de actualiteit. Bij veranderingen worden deelnemers tijdig geïnformeerd door de aanbieders).

Hopper in nieuw jasje
Met ingang van dit jaar is tevens de vormgeving van het succesvolle kennismakingsprogramma vernieuwd. De bekende sprinkhaan is daarbij vervangen door een andere uiting.