Naar boven
Sport050 logo
Hèt platform voor bewegend Groningen
Zoeken
Uitgebreid zoeken

Gratis zwemmen op 5 mei in de Papiermolen

Gratis zwemmen op 5 mei in de Papiermolen

Op donderdag 5 mei Bevrijdingsdag is de Papiermolen voor iedereen in onze gemeente open. Wethouder Inge Jongman: ‘Met het openstellen van de Papiermolen komen wij onze inwoners graag tegemoet en kan er op 5 mei gratis gezwommen worden.

Door corona is er veel verloop onder zwembadpersoneel waardoor diverse zwemactiviteiten (groepslessen, banen en recreatief zwemmen) niet door kunnen gaan. En daarbij is Zwembad de Parrel de gesloten in de meivakantie (2 tot en met 8 mei). Verenigingen kunnen wel zwemmen. Daarom is besloten dat je op zondag 15 mei de Parrel ’s ochtends van 8 tot 10 uur gratis kunt banen zwemmen en van 10 tot 12 uur recreatief zwemmen voor de kinderen uit de omliggende wijken van de Parrel, dit zijn Paddepoel, Selwerd en Tuinwijk. Informatie hierover ontvangen zij via de scholen. Met het gratis zwemmen geven we de mensen de mogelijkheid om te kunnen sporten en bewegen.