Naar boven
Sport050 logo
Hèt platform voor bewegend Groningen
Zoeken
Uitgebreid zoeken

Buitenzwembaden in de gemeente

Buitenzwembaden in de gemeente

Zoals je misschien in de media hebt geleze,n is er schade aan het openluchtbad in Hoogkerk. Het is nu nog onduidelijk wanneer het bad  open gaat. Omdat de gemeente Groningen de zwembaden als een basisvoorziening ziet, geven we je informatie over waar je wel kunt zwemmen in een buitenbad. Naast Openluchtbad de Papiermolen, die vanaf 1 april al geopend is, opent zwembad de Blinkerd in Ten Boer komende zondag 1 mei ook weer haar deuren voor alle  zwemmers. Vanaf 21 mei kun je ook weer in natuurbad Engelbert zwemmen.

Daarnaast kun je ook  in de binnenbanen in Sportcentrum Kardinge,  Zwembad de Parrel Scharlakenhof en in het Helperzwembad zwemmen. Wil je de openingstijden weten van de zwembaden? Ga dan naar het zwembadoverzicht op de website en kies je zwembad.