Naar boven
Sport050 logo
Hèt platform voor bewegend Groningen
Zoeken
Uitgebreid zoeken

Een nieuwe Sport050 krant is uit

In september start het seizoen weer. Scholen openen de deuren en iedereen begint na de zomervakantie weer met het dagelijkse ritme van school, werk en sport. In Groningen vieren we de start van het nieuwe sportseizoen met o.a. de Nationale Sportweek en de Sport- en Cultuurhopper. Sportaanbieders openen de deuren en Sport050 helpt je met het vinden van de sportclub die bij jou past. Hattrick Media verzorgt in opdracht van Sport050 een speciale Sport050 krant die vanaf de tweede week september bij alle huishoudens in Groningen, Ten Boer en Haren op de mat valt. 

NOC*NSF Nationale Sportweek
De Nationale Sportweek is een landelijk sportevenement van de NOC*NSF dat sporten in de etalage zet en laat zien hoe gezond en vooral ook hoe leuk sporten en bewegen is. Sport doet iets met je. En is in deze tijd belangrijker dan ooit. Van 18 t/m 27 september 2020 zetten honderden sportverenigingen, sportclubs, sportbonden, bedrijven, het onderwijs en andere sportaanbieders in heel Nederland hun deuren open, organiseren clinics, toernooien en demonstraties. Ook in Groningen! Iedereen, jong en oud, kan deze week kennis maken met (nieuwe) sporten.

In de Sport050 krant is een uitgebreide agenda te vinden, staan verschillende initiatieven en evenementen beschreven en komen diverse Groningse sportpromotors, onder wie Arjan Taaij, Willemijn Bos en Jorinde van Klinken aan het woord. Kortom; in deze krant vind je alle informatie over de NOC*NSF Nationale Sportweek 2020.
 
De Sport050 krant valt vanaf maandag 14 september huis-aan-huis op de mat in de gemeente Groningen. Je leest 'm hier.