Naar boven
Sport050 logo
Hèt platform voor bewegend Groningen
Zoeken
Uitgebreid zoeken

Ontmoetingsplek Sportpark Coendersborg is gestart!

Sinds begin april is er op elke dinsdagmorgen vanaf 10 uur de mogelijkheid om in de kantine (van Oranje-Nassau) op Sportpark Coendersborg, Kooiweg 1, gezellig te genieten van een kopje koffie, buurtbewoners te ontmoeten en mee te doen aan een spelletje Unicurl (of diverse andere spelen). 

De ontmoetingsplek stelt naast “gewoon” samenzijn sport en bewegen centraal, zoals daar zijn de Loopgroep voor senioren, de groep walking footballers. Beide groepen zijn op dinsdagochtenden actief op het park. Een heel gezellig gebeuren dus! En voor ieder wat wils! Ook vond eind mei en begin juni het Streetfit Voetbaltoernooi in samenwerking met de stichting STOOT (op vrijdagen) plaats in de Ontmoetingsplek.

Daarnaast werd aangesloten bij een bewonersinitiatief in Klein Martijn om vluchtelingen, die wonen op een boot in het Oude Winschoterdiep, ná het straatfeest op 22 mei uit te nodigen in De Ontmoetingsplek. Deze groep woont immers ook in de wijk! Tot slot: we zijn bezig met de voorbereidingen voor een beweegmiddag in samenwerking met Huis voor de Sport Groningen dit najaar. Als je mee wilt denken of er ideeën over hebt, laat het ons weten. Al met al een mooie inzet om het sportpark open te stellen voor de buurt en haar wijkbewoners. Voel je uitgenodigd: Karim de gastheer verwelkomt u graag.


Amicitia VMC en Oranje Nassau stellen het Sportpark Coendersborg open als ontmoetingsfunctie in een vriendelijke sfeer met aandacht voor Sport en Bewegen en meer leefplezier voor ouderen in de wijk Coendersborg en omstreken. Ze werken samen met ouderenorganisaties Zuid Vooruit, Wijteam, Humanitas, Lokaal Sportakkoord en de gemeente Groningen

Meer informatie? Wim Boerkamp: 0648107773