Naar boven
Sport050 logo
Hèt platform voor bewegend Groningen
Zoeken
Uitgebreid zoeken

Terugblik NOC*NSF Nationale Sportweek 2020

Het zit er alweer een tijdje op, de NOC*NSF Nationale Sportweek. Tussen vrijdag 18 en zondag 27 september 2020 was onze mooie gemeente onderdeel van dit landelijke sportevenement. Tijdens deze tien dagen hebben we onze sportieve gemeente Groningen op de kaart gezet en sport en bewegen gepromoot. Een bijzondere editie in een lastige tijd. Met de inzet van alle betrokken konden er ondanks de genomen maatregelen nog een groot aantal activiteiten plaatsvinden. Zo waren er onder andere de MartiniMarathon, De Beachweek in Haren en De Open Tennisdag bij Cream Crackers. En de Sportieve Opening van het Schooljaar op 25 september.  

De NOC*NSF Nationale Sportweek 2020 kon natuurlijk niet tot zo’n succes uitgroeien zonder alle hulp en inzet van Sport050, NOC*NSFGemeente GroningenHuis voor de Sport GroningenTeam:FitJeugdfonds Sport en CultuurAlfa CollegeBslimWIJ Groningen, Hanzehogeschool Groningen, Rijksuniversiteit Groningen, SKSG Kinderopvang, Gronings Sportakkoord, Sportcoach HarenErik Brand FotografieDe Koers NoordSport- en CultuurhopperFotografie Ronald LowijsRené Keijzer FotografieThomBon en vele sport- en onderwijsaanbieders in Groningen. 

Kun je geen genoeg krijgen van de NOC*NSF Nationale Sportweek 2020? Bekijk hieronder de aftermovie!

Sportweek in 2021
De Nationale Sportweek 2021 in Groningen vindt, zoals het nu staat, plaats van vrijdag 17 tot en met zondag 26 september 2021 en valt samen met de European Week of Sport. Lijkt het je wat om volgend jaar onderdeel te zijn van dit schitterende initiatief? Kijk dan voor meer informatie op de website

#NSW2021
#BeActive
#sportdoetietsmetje