Naar boven
Sport050 logo
Hèt platform voor bewegend Groningen
Zoeken
Uitgebreid zoeken

Beachvolleyballen op de Grote Markt, samen met jouw klas of school!

Beachvolleyballen op de Grote Markt, samen met jouw klas of school!

Op zaterdag 30 juni en zondag 1 juli vindt de DELA Eredivisie Beach plaats op Grote Markt in Groningen. In aanloop naar dit weekend wordt het centre court al vanaf 26 juni ter beschikking gesteld voor breedtesport activiteiten.

Speciaal voor scholen worden er op doordeweekse dagen beachvolleybalclinics aangeboden. Een unieke kans voor jouw school of klas om onderdeel te zijn van een topsportevenement!

De scholenclinics worden aangeboden op 26 juni tussen 12:00 – 16:00 uur en op 27, 28 en 29 juni tussen 8:30 – 16:00 uur. De invulling van het programma kan in overleg met de school worden bepaald. Reserveer met jouw school of klas snel een datum en tijd want vol=vol!

De clinics vinden plaats op het officiële centre court op de Grote Markt waar op 30 juni en 1 juli de Eredivisie gespeeld wordt. De clinics zijn geheel gratis te boeken! Bij annulering korter dan 2 weken van te voren vraagt de organisator een compensatie van €100,-

Voor het boeken van een clinic of meer informatie over de mogelijkheden: neem contact op met Elona Haan via 06-55128951  of elona@sportworx.nl  

 Voor een sfeerimpressie zie hier beelden van de aankondiging van de tour in 2018.