Naar boven
Sport050 logo
Hèt platform voor bewegend Groningen
Zoeken
Uitgebreid zoeken

Sportclubs pimpen Sporthal de Brug

Sportclubs pimpen Sporthal de Brug

Onlangs heeft Sport050 samen met de sportclubs Volleybal vereniging Oranje Nassau Badmintonvereniging, Novum, ZVV Madjoe en Stichting de Brug de kantine en de sportruimte van Sporthal de Brug 'gepimpt'. Van een gedateerde jaren 70 inrichting naar een moderne en eigentijdse stijl. De ruimte is nu een plek waar het heerlijk vertoeven is na een sportieve inspanning. Naast de kantine is ook gelijk maar de sporthal zelf aangepakt met grote banieren op de wanden. Met behulp van het cofinancieringsfonds amateursport, waarbij de sportclubs een deel cofinanciering of zelfwerkzaamheid op zich nemen, konden de plannen tot uitvoering worden gebracht.

Het eindresultaat is verbluffend en de kantine wordt nu al bestempeld als mooiste sportkantine van de Gemeente Groningen.