Naar boven
Sport050 logo
Hèt platform voor bewegend Groningen
Zoeken
Uitgebreid zoeken

Prijswinnaars Onderzoek Sporthallen bekend gemaakt

Prijswinnaars Onderzoek Sporthallen bekend gemaakt

Door mee te doen aan het Onderzoek Sporthallen, gehouden in het voorjaar van 2018, heeft Jesper Van Haastrecht de hoofdprijs gewonnen. Een DAKA cadeaucard ter waarde van 150 Euro, te besteden bij DAKA Sport Groningen. Hij was 1 van de ruim 350 respondenten die de online enquête voor het Onderzoek Sporthallen heeft ingevuld. De winnaars van de toegangskaarten voor de Groninger Topsportclubs hebben inmiddels ook bericht gehad.

Jesper (23) heeft de online gebruikersenquete ingevuld voor Sporthal Beijum, waar hij korfbaltraining geeft aan de jeugd. Maar als speler van de 1ste selectie van korfbalclub Nic komt hij in veel meer sporthallen in Groningen.

De student aan de Academische Pabo traint zelf voornamelijk in de thuishal in de Wijert, die per 1 janauari 2019 gaat sluiten. "We zullen ook gaan trainen in de nieuwe sporthal in het Europapark, maar persoonlijk heb ik meer met ouderwetse sporthallen dan met splinternieuwe", aldus de geboren Knoalster. "Over Sporthal Beijum ben ik eigenlijk best tevreden. Het is een karakteristieke sporthal met het bijzondere dak. De kantine is gezellig, de faciliteiten en de sportvloer prima. Alleen het opberghok is wat aan de kleine kant, maar voor de rest ben ik tevreden over deze degelijke sporthal."

Het onderzoeksrapport, dat in opdracht van de gemeente is uitgevoerd door Onderzoek Informatie Statistiek Groningen, komt binnenkort online beschikbaar.