Naar boven
Sport050 logo
Hèt platform voor bewegend Groningen
Zoeken
Uitgebreid zoeken

Energy Valley Topsportmaand Groningen

Energy Valley Topsportmaand Groningen

Groningen, Topsportstad van Nederland. Na twee succesvolle edities van de Energy Valley Topsportmaand, slaan de bij Energy Valley aangesloten topsportclubs ook dit jaar de handen ineen om de Energy Valley Topsportmaand te organiseren.

Een maand waarin het voor de Groninger sportliefhebber mogelijk is om voor een aantrekkelijke prijs de sporten voetbal, basketbal, volleybal, hockey, ijshockey en korfbal te bezoeken. De topsportmaand duurt, vanwege het grote aantal topsportclubs in Groningen, in de praktijk bijna twee maanden. Sportliefhebbers kunnen daarom bijna wekelijks genieten van sport op het hoogste niveau.

De topsportclubs FC Groningen, Donar, Abiant Lycurgus, GIJS Groningen, Nic., GHHC Groningen en Keijser Capital Martini Sparks bieden een gezamenlijke passe-partout aan, waarmee de Groningen sportliefhebber toeschouwer kan zijn van onderstaande wedstrijden. 

Datum; Aanvangstijdstip; Wedstrijd; Sport
Zaterdag 2 februari 2019, 19u00: Keijser Capital Martini Sparks-CBV Binnenland (Damesbasketbal)
Zaterdag 9 februari 2019, 20u00: Nic.-Heerenveen (Korfbal)
Zaterdag 16 februari 2019, 19u30: Donar-Feyenoord Basketball (Basketbal)
Zaterdag 23 februari 2019, 20u30: GIJS-Dordrecht Lions (IJshockey)
Zondag 3 maart 2019, 14u30: FC Groningen-VVV-Venlo (Voetbal)
Zaterdag 16 maart 2019, 20u00: Abiant Lycurgus-n.n.b./play-offs (Volleybal)
Zondag 24 maart 2019, 12u45: GHHC Groningen-HC Bloemendaal (Hockeydames)

De Topsportmaand is in gezamenlijkheid georganiseerd om de Topclubs en de fans dichter bij elkaar te brengen. Een prachtige kans om nog meer van Sport te genieten in dé Sportstad van Nederland! De verkoop Passé-Partout voor de Topsportmaand verloopt via een gezamenlijke kaartverkoop die zichtbaar zal zijn op de websites van de afzonderlijke Topsportclubs. Kopers van de Topsportmaand Passe Partout ontvangen in de derde week van januari 2019 de kaarten.

Prijzen
De Passé-Partout kost €30 voor volwassen en €20 voor jeugd tot en met 17 jaar (exclusief €0,60 per bestelling). Kom jij ook? https://bit.ly/Topsportmaand