Naar boven
Sport050 logo
Hèt platform voor bewegend Groningen
Zoeken
Uitgebreid zoeken

Sport050 zoekt stagiair Communicatie, Multimedia & Design

Sport050 zoekt stagiair Communicatie, Multimedia & Design

Sport050 voert het gemeentelijke sportbeleid uit, beheert en exploiteert sportaccommodaties en is dé sportpromotor van Groningen. Onder de accommodaties vallen Openluchtbad de Papiermolen, Sportcentrum Kardinge, Helperzwembad, Zwembad de Parrel en diverse sporthallen, gymzalen en sportvelden. De gemeente Groningen heeft als primair doel om zoveel mogelijk mensen in beweging en aan het sporten te krijgen.

Functiebeschrijving:
Sport050 is sterk in ontwikkeling op het gebied van internet en social media. Per februari zoeken wij een meewerkstagiair die zich richt op de doorontwikkeling van ons online platform, www.sport050.nl. Daarnaast houd je je bezig met het communicatieplan voor de diverse social media, zowel qua uitvoering als qua (door)ontwikkeling.

Ook voer je allerhande communicatiewerkzaamheden uit, zoals het schrijven van nieuwsberichten, het onderhouden van de sociale media, materiaal ontwikkelingen voor social media, het verzorgen van diverse mailingen en (digitale) nieuwsbrieven en het redigeren van de interne nieuwsbrief en het Sport050 Magazine.

Voor deze fulltime stage binnen de gemeente Groningen ontvang je een stagevergoeding van € 300,- per maand.

Functie-eisen:

- Student HBO Commerciële Economie, Communicatie, Multimedia & Design (of verwante opleiding);
- Affiniteit met (top)sport is een pré;
- Communicatief vaardige duizendpoot;
- Affiniteit met social media en nieuwe media (vloggen, foto- en videobewerking);
- Assertieve en ondernemende persoonlijkheid;
- Creatieve geest;
- Nauwkeurig;
- Doorzetter;
- Beschikbaar in de periode februari - juli.

Heb je interesse? Stuur je CV en motivatie vóór 26 januari naar info@sport050.nl.