Naar boven
Sport050 logo
Hèt platform voor bewegend Groningen
Zoeken
Uitgebreid zoeken

Aanmelden voor LenteKriebels 2019

Aanmelden voor LenteKriebels 2019

LenteKriebels is de jaarlijkse grote schoonmaakactie in de gemeente Groningen. De actie is al jaren een groot succes. In 2018 namen er ongeveer 5.000 mensen aan deel, verdeeld over 150 actieteams.

Vorm een groep met buren, leerlingen, studenten, medesporters, vrienden, collega’s; bedenk een leuke naam voor de groep en geef de voorkeursdag en tijd in de actieperiode aan. Hier vind je het aanmeld- en subsidieformulier. Download en print dit formulier, vul het in en stuur het volledig ingevuld, ondertekend en zonder postzegel naar Stadsbeheer, Gemeente Groningen, Participatie & Schoon, Antwoordnummer 455, 9700 WB GRONINGEN. De aanmelding sluit op 12 maart 2019. De LenteKriebels zijn van 30 maart t/m 20 april 2019.