Naar boven
Sport050 logo
Hèt platform voor bewegend Groningen
Zoeken
Uitgebreid zoeken

Rabobank Clubkas Campagne gaat van start!

Rabobank Clubkas Campagne gaat van start!

Rabobank Stad en Midden Groningen is in 2018 gestart met de Rabobank Clubkas Campagne. Met deze campagne komt het regulier aanvragen van sponsoring te vervallen. Nu hebben leden invloed op de bijdrage die aan de clubs wordt gegeven.

Hoe werkt de Rabobank Clubkas Campagne
Rabobank stelt ook in 2019 een deel van de winst, het coöperatief dividend, beschikbaar als extra ondersteuning aan het lokale verenigingsleven. Tijdens de Rabobank Clubkas Campagne kunnen leden van Rabobank Stad en Midden Groningen hun stem uitbrengen op de vereniging(en) of stichting(en) die zij een warm hart toedragen.Deze stemmen zijn geld waard. Hoe meer stemmen er op een vereniging of stichting uitgebracht worden, des te meer geld deze vereniging of stichting ontvangt.

Leden mogen stemmen
Leden van Rabobank Stad en Midden Groningen mogen hun stem uitbrengen op hun favoriete club(s). Hiervoor ontvangen zij in februari een stemcode. Via onze website kan dan worden gestemd (5 stemmen per lid, met maximaal 2 op dezelfde club).

Klik hier voor meer informatie. Stemmen kun je hier.