Naar boven
Sport050 logo
Hèt platform voor bewegend Groningen
Zoeken
Uitgebreid zoeken

Status gemeentelijke sportvelden online zichtbaar

Status gemeentelijke sportvelden online zichtbaar

Sportverenigingen en sporters uit de gemeente Groningen kunnen online zien welke sportvelden op de gemeentelijke sportparken bespeeld kunnen worden en welke niet. Dat kon al een paar jaar, maar de online tool is nu volledig geïntegreerd in het nieuwe online platform van Sport050.

Klantwens
Uit verschillende klantonderzoeken kwam naar voren dat sportverenigingen en sporters een aantal jaar geleden graag online willen zien of een bepaalde sportlocatie gesloten of afgekeurd is. Daarom heeft de gemeente destijds samen met de sportverenigingen een tool ontwikkeld waarbij de actuele status van een sportveld online zichtbaar is op Sport050. De vereniging kan nu sneller wedstrijden verplaatsen of annuleren. Accommodatiebeheerders van de gemeente kunnen met hun smartphone op een sportpark of op kantoor achter de pc, de wijzigingen direct per sportpark aanbrengen.