Naar boven
Sport050 logo
Hèt platform voor bewegend Groningen
Zoeken
Uitgebreid zoeken

Uitnodiging inspiratiesessie Nationale Sportweek 2019

Uitnodiging inspiratiesessie Nationale Sportweek 2019

Groningen is dit jaar dan weliswaar geen hostcity van de Nationale Sportweek, maar we gaan Groningen zeker als sportgemeente weer op de kaart zetten en de inwoners laten zien hoe leuk sport en bewegen is. Van 20 t/m 29 september 2019 zetten honderden sportverenigingen, sportclubs, sportbonden, bedrijven, het onderwijs en andere sportaanbieders in heel Nederland hun deuren open, organiseren clinics, toernooien en demonstraties. We vieren het Nationale Sportweek feest ook in Groningen!

Op woensdag 12 juni van 20.00 tot 21.30 uur willen we sportaanbieders en sportclubs graag meenemen in de plannen voor Groningen. Het is 12 juni precies 100 dagen voorafgaand aan de Nationale Sportweek! We gaan samen aftellen! Daarnaast verzorgen we een inspiratiesessie, samen met NOC*NSF, en laten sportaanbieders zien wat zij kunnen doen in de Nationale Sportweek. De bijeenkomst vindt plaats in Sportcentrum Kardinge, vergaderzaal 2 (1ste etage), Kardingerplein 1.

Programma op woensdag 12 juni 2019

19.45 uur Inloop
20.00 uur Opening
20.15 uur Nationale Sportweek in Groningen door projectgroep
20.30 uur Start inspiratiesessie, NOC*NSF is ook aanwezig
21.30 uur Borrel en nazit
22.00 uur Einde programma

Aanmelden
Wil je aanwezig zijn bij deze inspiratiesessie? Stuur dan een e-mail naar: info@sport050.nl en geef aan met hoeveel personen je komt.