Naar boven
Sport050 logo
Hèt platform voor bewegend Groningen
Zoeken
Uitgebreid zoeken

TeamNL Paralympische Talentdag

TeamNL Paralympische Talentdag

Op zondag 20 oktober vindt op Papendal de elfde TeamNL Paralympische Talentdag plaats. NOC*NSF zoekt nieuwe Paralympische talenten voor de Paralympiche spelen van 2022 en 2024! Zestien Paralympische sporters die aan onze vorige editie hebben meegedaan zijn naar de Paralympische spelen in Rio geweest, hiervan hebben vijf Paralympische sporters een medialle behaald!

Tijdens deze dag zijn er verschillende bondscoaches aanwezig van verschillende sporten die op zoek zijn naar nieuw talent. De NOC*NSF en de sportbonden zorgen ervoor dat de potentiele talenten in een nationale selectie worden opgenomen. Deze talenten kunnen direct in de nationale selectie opgenomen worden maar dit kan ook door middel van een langere weg, dan wordt er gezorgd voor een goede trainingssituatie.

Wie zoeken wij?
Ben jij tussen de 12 en 35 jaar met een lichamelijke/visuele beperking? Ben jij sportief en heb je de ambities in de sport? Dan kan jij je aanmelden voor de TeamNL Paralympische Talentdag!

Meer informatie over deze dag is te vinden op http://www.paralympisch.nl/talentdag. Hier kan je ook vinden welke sporten en welke beperkingen er specifiek worden gezocht.

Waar kan jij je aanmelden? 
Ben jij een nieuw Paralympisch talent? Meld je dan aan via http://www.paralympisch.nl/talentdag/meldjeaan.