Naar boven
Sport050 logo
Hèt platform voor bewegend Groningen
Zoeken
Uitgebreid zoeken

Lancering PingPongbaas App

Lancering PingPongbaas App

Dit jaar heeft de Tafeltennisbond het platform PingPongbaas gelanceerd. Een platform voor mensen die het leuk vinden om te pingpongen. Dit kan zijn bij een tafel in de buurt, op school, in het park, bij de tafeltennisvereniging of bij een bedrijf. Via dit platform kunnen pingpongers heel eenvoudig een medespeler vinden, speellocaties registreren en een potje tafeltennis tegen elkaar spelen. Dit gebeurt allemaal via de app PingPongbaas. Ook houdt de app statistieken en ranglijsten bij, zodat iedereen kan strijden om de titel PingPongbaas van de buurt, school, vereniging of werkvloer. Zo kan men sporten waar, wanneer en met wie zij zelf willen.

Wie wordt de PingPongbaas van Groningen?
In de provincie Groningen is dit nieuwe initiatief omarmd en wordt o.a. in de gemeente Groningen een pilot uitgevoerd. Tafeltennisvereniging Vinkhuizen zet zich, met ondersteuning van de Tafeltennisbond, Huis voor de Sport Groningen, de gemeente en de provincie Groningen, in om zoveel mogelijk mensen kennis te laten maken met de PingPongbaas app en te enthousiasmeren voor tafeltennis. Dit doen we o.a. door middel van het organiseren van clinics, events en activiteiten in Groningen.

Meer informatie over PingPongbaas? Neem een kijkje op de website www.pingpongbaas.nl.