Naar boven
Sport050 logo

Hèt platform voor bewegend Groningen

Zoeken
Uitgebreid zoeken

Grote Clubactie voor verenigingen belangrijker dan ooit

Grote Clubactie voor verenigingen belangrijker dan ooit

Hard juichen langs het voetbalveld om met z'n allen het eerste team aan te moedigen of een drankje doen in de kantine na een zwaarbevochten gelijkspel op het hockeyveld zit er al een tijdje niet meer in. Veel verenigingen, waaronder die in de gemeente Groningen, staan op dit moment vooral voor financiële uitdagingen. De impact van het Coronavirus op het verenigingsleven is groot: verenigingen liggen stil en daardoor blijven inkomsten uit de kantine, evenementen of toernooien uit. Extra geld is hard nodig om de vaste lasten te betalen en om zich te kunnen voorbereiden op volgend seizoen. Al bijna 50 jaar is de Grote Clubactie er om verenigingen te ondersteunen in de werving van financiën. Juist nu is dat extra noodzakelijk.

Zaterdag 19 september start de Grote Clubactie 2020 met de lotenverkoop voor verenigingen. Maar liefst 3.000 verenigingen hebben zich al ingeschreven voor komende actie. Nog niet eerder stond de teller zo hoog rond deze tijd van het jaar. Hoe de wereld er in september uitziet is nog onduidelijk, maar de Grote Clubactie 2020 staat. Door het aanbieden van verschillende verkoopmethodes, waaronder online lotenverkoop, is er altijd een geschikte manier om loten te verkopen en zo geld op te halen voor jouw vereniging of club.

Groot, klein, sport of cultuur: iedereen kan meedoen met de Grote Clubactie. Jaarlijks halen verenigingen met de actie tussen de € 500,- en € 15.000,- op.

Benieuwd wat de Grote Clubactie voor jouw vereniging kan betekenen? Vraag hier de informatiefolder aan of kijk op clubactie.nl.