Naar boven
Sport050 logo
Hèt platform voor bewegend Groningen
Zoeken
Uitgebreid zoeken

Zwemmen in Groningen; ook weer recreatief vertier

Zwemmen in Groningen; ook weer recreatief vertier

De zomervakantie start volgende week en dan kun je ook weer recreatief zwemmen in Sportcentrum Kardinge. Het golfslagbad, het instructiebad en 25 meterbad zijn vanaf 6 juli weer voor alle leeftijden geopend. Ook in de Papiermolen zijn alle leeftijden vanaf maandag weer welkom, reserveren blijft nodig.

Vanaf maandag 6 juli verdwijnen de aparte tijdblokken voor banenzwemmen en recreatief zwemmen in de Papiermolen. Je kunt dan weer de hele dag komen zwemmen en alle baden zijn beschikbaar. Nu de regels voor jeugd van 13 t/m 18 jaar zijn versoepeld, zijn zij ook weer welkom om te komen zwemmen. Zo is er ook weer vertier voor deze groep.

Voor beide zwembaden moet je van te voren reserveren voor de dag dat je wil komen zwemmen, met het reserveren houden we het maximale aantal zwemmers in het zwembad onder controle. Dit kan maximaal 4 dagen van te voren. Het kaartje koop je gewoon bij de kassa of je betaalt met je abonnement of 12-kaart, de gewone tarieven gelden weer.

Er zijn nog een aantal maatregelen waar iedereen zich aan moet houden zoals: 1,5 m afstand bij iedereen van 18 jaar en ouder, het liefst thuis vooraf zwemkleding aan en kort douchen. Kijk op de website voor alle maatregelen in de zwembaden en volg in het zwembad de aanwijzingen van het personeel, de pijlen en de borden.

We hopen op mooi weer en dat we samen met iedereen verstandig en gezellig kunnen zwemmen deze zomer.

Zie onze speciale Coronapagina voor de wijzigingen en laatste updates.