Naar boven
Sport050 logo
Hèt platform voor bewegend Groningen
Zoeken
Uitgebreid zoeken

Kickstart je gezondere sportkantine!

Kickstart je gezondere sportkantine!

Team:Fit
Team:Fit is een initiatief van Jongeren Op Gezond Gewicht (JOGG) om sportverenigingen op weg te helpen naar een gezonder aanbod in de kantine. Dit initiatief wordt gefinancierd vanuit het Ministerie van Volksgezondheid, Welzijn en Sport. Wil jij gaan voor een gezonder aanbod in je sportkantine? Dat hoef je niet alleen te doen. De coaches van Team:Fit staan voor je klaar en helpen je graag op weg naar jouw doel. Na aanmelding van jullie vereniging bij Team:Fit komt er kosteloos een coach langs om samen met jou naar het huidige assortiment in de kantine te kijken en wat mogelijk bij jullie vereniging aanslaat. Ook helpt de Team:Fit Coach je om een team van enthousiaste leden om je heen te verzamelen, zodat er meer draagvlak is en jullie samen stappen kunnen zetten.

Wil jij €100,- Sligro shoptegoed voor gezondere producten in jouw sportkantine?
Ook al zijn de sportkantines momenteel gesloten, de actie gaat door! Een sportkantine (vereniging, sporthal, zwembad, sportdorpshuis) kan zich via de link voor de actie aanmelden. Na de aanmelding wordt er een kosteloze en vrijblijvende Kantinescan gemaakt (zoals alle diensten van Team:Fit kosteloos en vrijblijvend zijn). De club krijgt aan de hand van de Kantinescan een advies op maat om kleine stapjes te zetten richting een gezondere kantine. Na afloop van de Kantinescan wordt de Sligro cheque opgestuurd, die besteed kan worden aan ‘betere keuze’ producten.

'Betere Keuze' producten bij Sligro
Sligro (partner van Team:Fit) heeft meerdere ‘betere keuze’ producten die Team:Fit coaches adviseren aan de hand van de Richtlijnen van het Voedingscentrum. Om het verenigingen zo makkelijk mogelijk willen maken hebben Team:Fit & Sligro gezamenlijk waardebonnen beschikbaar gesteld. Deze kun je gebruiken om de eerste aanpassingen in je verantwoorde assortiment te doen. Let op! Er zijn maar een beperkt aantal waardebonnen beschikbaar!

Team:Fit hoopt tijdens de Kantinescan afspraak eventuele weerstand of drempels weg te nemen om met Team:Fit aan de slag te gaan en bewustzijn te creëren van kleine aanpassingen die een grote impact hebben op de verkoop van gezondere producten aan de jeugd.

Voor meer informatie of vragen kun je terecht bij Team:Fit 

Op naar een nóg gezonder Groningen!