Naar boven
Sport050 logo
Hèt platform voor bewegend Groningen
Zoeken
Uitgebreid zoeken

Sport- en Cultuurhopper lente/zomer 2021

Sport- en Cultuurhopper lente/zomer 2021

Inwoners van de gemeente Groningen kunnen via Sport- en Cultuurhopper makkelijk en goedkoop kennis maken met veel verschillende sporten en culturele activiteiten. Klik op de website op een sport of activiteit om te kijken welke mogelijkheden er zijn bij jou in de buurt! Dit jaar waren er maar liefst 2336 inschrijvingen voor de herfst/winter periode van de Sport- en Cultuurhopper. Nog niet eerder schreven zoveel kinderen zich in voor cursussen bij de verschillende aanbieders. De cursusperiode is inmiddels in volle gang! Neem je deze periode nog niet deel? Niet getreurd, het inmiddels is al weer mogelijk om je aan te melden voor de Lente/Zomer van 2021! In de nieuwe editie hebben zijn er twee wijzigingen doorgevoerd, namelijk aanbod van 0-100 jaar en extra plaatsingskans voor deelnemers.

Inschrijven lente/zomer periode 2021
Sport- en cultuuraanbieders uit de gemeente Groningen zijn inmiddels geïnformeerd over de lente/zomer periode 2021. Voor aanbieders geldt: de inschrijfperiode loopt tot 15 december 2020. Verenigingen die nog geen account hebben (nog niet eerder hebben deelgenomen) kunnen een account aanvragen door contact op te nemen via het contactformulier of via het emailadres. Voor meer informatie kunnen aanbieders terecht op de website.   

Deelnemers moeten nog iets langer geduld hebben: tussen 18 januari-16 februari 2021 is het mogelijk om je aan te melden voor de cursusperiode van 1 maart t/m 9 juli 1021.