Naar boven
Sport050 logo
Hèt platform voor bewegend Groningen
Zoeken
Uitgebreid zoeken

Sportieve voornemens: blijf actief ook tijdens de lockdown

Sportieve voornemens: blijf actief ook tijdens de lockdown

2020 was een bijzonder jaar geweest en het heeft ook duidelijk gemaakt dat sporten en bewegen ontzettend belangrijk is en erg gemist wordt. Niet alleen om gezond en fit te blijven of te worden. Maar vooral ook om samen met anderen bezig zijn en lekker te kunnen ontspannen. Helaas is door de coronamaatregelen niet alles mogelijk. Op Sport050 vind je wat er nog wel mogelijk is om 2021 sportief en gezond te beginnen. Zet hier je eerste stap!

Ontvang deze maand leuke work-outs, challenges en oefeningen
We trappen dit jaar af met onze gebruikelijke campagne 'Sportieve Voornemens". Die net zoals heel veel dingen dit jaar anders is dan de andere jaren. We willen vooral dat iedereen in beweging blijft. Juist nu gezondheid erg belangrijk is tijdens deze pandemie. Sporten en bewegen helpt om lichamelijk en geestelijk gezond te blijven. Maar juist in deze periode is het vaak moeilijk om motivatie te vinden. Sport050 gaat je daarbij helpen. In de maand januari sturen we je iedere week een bericht met leuke tips en oefeningen, work-outs, maar ook challenges en apps die je kunnen helpen. Wil jij deze berichten ontvangen? Klik hier! Je kunt je altijd weer eenvoudig afmelden.