Naar boven
Sport050 logo
Hèt platform voor bewegend Groningen
Zoeken
Uitgebreid zoeken

We krijgen nog meer ruimte om te sporten

We krijgen nog meer ruimte om te sporten

Alle sporten kunnen vanaf komende zaterdag weer en er is geen maximale groepsgrootte meer. Je moet alleen 1,5m afstand houden als dit bij het sporten mogelijk is en natuurlijk voor en na het sporten. Voor zowel binnen- als buitensporten zijn wedstrijden, competities en toernooien toegestaan. Spelers van alle leeftijden mogen wedstrijden spelen tegen andere clubs. Toeschouwers mogen weer aanwezig zijn bij wedstrijden en trainingen. Registratie en een gezondheidscheck zijn nog wel altijd verplicht om een bron - en contactonderzoek mogelijk te maken. Lees hier de regels die nog gelden voor sporten.

Zwemlessen en diplomazwemmen
Ook voor de zwemlessen van Sport050 zijn de verruiming van de coronamaatregelen goed nieuws, de ouders kunnen weer mee de kleedkamer in en vanaf de tribune kijken. De enige regel die daarbij nog geldt is de 1,5m afstand die gehouden moet worden. Bij de zwemlessen kan er één ouder per kind op de tribune naar de lessen komen kijken. Voor het diplomazwemmen volgende week is deze verruiming ook precies op tijd. Om te volle tribunes bij het diplomazwemmen te voorkomen zijn we wel genoodzaakt om daarbij twee ouders per kind toe te laten. We vragen om dan een mondkapje mee te nemen voor het geval dat de 1,5m afstand houden niet mogelijk is.

Lees hier alles over het Coronavirus en sport.