Naar boven
Sport050 logo
Hèt platform voor bewegend Groningen
Zoeken
Uitgebreid zoeken

Mogelijke uitval zwemactiviteiten door personeelstekort

Mogelijke uitval zwemactiviteiten door personeelstekort

Op dit moment hebben we helaas nog steeds een groot te kort aan personeel in de zwembaden van Sport050 en dit heeft directe consequenties voor het verzekeren van de veiligheid. Het gaat hierbij om Openluchtbad de Papiermolen, Sportcentrum Kardinge, Helperzwembad en Zwembad de Parrel. De afgelopen periode hebben we al nieuwe collega’s aangenomen, maar we hebben nog meer nieuwe collega’s nodig.

Door dit personeelstekort moeten sommige activiteiten op het laatst geannuleerd worden. Het actuele aanbod van de activiteiten staat op de reserveringswebsite. Als je ergens niet voor kunt reserveren, is die activiteit geannuleerd. We proberen de tijden ook actueel op de website te zetten, maar de reserveringswebsite is leidend. 

Als je al wel een reservering voor een activiteit kon doen die alsnog geannuleerd moet worden, dan  ontvang je van ons vooraf een bericht per email dat het niet door kan gaan.

We hopen we zo snel mogelijk alle activiteiten weer te kunnen aanbieden. Ken je, of ben jij iemand, die in de zwembaden wil werken voor het houden van toezicht of het geven van groepslessen of zwemlessen, stuur dan je open sollicitatie naar info@sport050.nl