Naar boven
Sport050 logo
Hèt platform voor bewegend Groningen
Zoeken
Uitgebreid zoeken

Helperzwembad vanaf 4/2 gesloten door corona

Helperzwembad vanaf 4/2 gesloten door corona

Update: vanaf maandag 28 februari starten alle activiteiten weer. Tijdens de voorjaarvakantie beperkte openingstijden.

Helaas is het Helperzwembad vanaf vrijdag 4 februari gesloten voor alle activiteiten. Veel medewerkers bij Sport050 zijn ziek door bijvoorbeeld corona of zitten in quarantaine, net zoals bij andere bedrijven. We verwachten dat het Helperzwembad zeker een week gesloten blijft, maar we proberen het zwembad zo snel mogelijk weer te openen. Houd de openingstijden van de activiteiten in het zwembad op de website in de gaten. Zodra er weer een tijd bij een activiteit staat en niet op ‘gesloten’, betekent dat die activiteit weer mogelijk is. Alle tijden staan nu tot en met vrijdag 11 februari op gesloten, maar dat kan nog wijzigen. Huurders informeren we ook persoonlijk als het weer kan.
 
We hebben op dit moment genoeg personeel, maar het aantal uitgevallen medewerkers is te groot. Zwembad de Parrel en het zwembad Sportcentrum Kardinge zijn nog wel open blijven. We hebben voor het Helperzwembad gekozen omdat daar de grootste uitval is en het sluiten van dit zwembad de minste verstoringen veroorzaakt.
 
Excuses voor het ongemak.