Naar boven
Sport050 logo
Hèt platform voor bewegend Groningen
Zoeken
Uitgebreid zoeken

Sportaanbieders in Ten Boer gezocht.

Sportaanbieders in Ten Boer gezocht.

Ben jij iemand die trainingen geeft in de openbare ruimte? En ervaring heeft met werken met beginnende sporter? Dan zijn wij op zoek naar jou!

In de zomer start open Gym Ten Boer. Bewoners krijgen met dit programma de mogelijkheid om twaalf weken lang gratis sport- en beweeglessen te volgen in de buitenlucht. Onder professionele begeleiding en op hun eigen niveau. Hiermee willen we hen de kans geven om te ontdekken hoe fijn en leuk bewegen is.

Open Gym heeft eerder al succesvol in Beijum, de Oosterparkwijk en Groningen-Zuid gedraaid. Ten Boer is de vierde plek waar we Open Gym opstarten. Hiervoor zijn we op zoek naar divers aanbod van sporten. Denk bijvoorbeeld aan bootcamp, power walking, hardlopen of een vorm van kracht- of conditietraining.

Voorwaarde is dat de sport- en beweegactiviteiten plaatsvinden in Ten Boer. Bijvoorbeeld bij de multifunctionele sport- en beweeg-plek Kaakheem. En dat je het als trainer leuk vindt om met een diverse doelgroep te werken. Als trainer bied je in twaalf weken tijd twaalf lessen aan. Hiervoor krijg je 500 euro vergoeding.

Heb jij interesse? Mail dan een korte motivatie naar: ezra.schrijver@groningen.nl.