Naar boven
Sport050 logo
Hèt platform voor bewegend Groningen
Zoeken
Uitgebreid zoeken

Gezocht: trainers in Selwerd, Paddepoel en Tuinwijk

Gezocht: trainers in Selwerd, Paddepoel en Tuinwijk
Ben jij iemand die trainingen geeft in de openbare ruimte? En ervaring heeft met werken met beginnende sporter? Dan zijn wij op zoek naar jou!

In de zomer start Open Gym in Selwerd, Paddepoel en Tuinwijk. Bewoners krijgen met dit programma de mogelijkheid om twaalf weken lang gratis sport- en beweeglessen te volgen in de buitenlucht. Onder professionele begeleiding en op hun eigen niveau.

Open Gym heeft al met succes in andere wijken in Groningen gedraaid. Dit is de vijfde Open Gym die we opstarten. Hiervoor zoeken we een divers aanbod van sporten. Denk bijvoorbeeld aan bootcamp, power walking, yoga, (zit-)gym of een vorm van kracht- of conditietraining. Voorwaarde is dat de sport- en beweegactiviteiten plaatsvinden in Selwerd, Paddepoel of Tuinwijk. En dat je het als trainer leuk vindt om met een diverse doelgroep te werken. Als trainer bied je in twaalf weken twaalf lessen aan. Hiervoor krijg je 500 euro vergoeding.

Heb jij interesse? Mail dan uiterlijk 3 juni een korte motivatie naar: merel.bus@groningen.nl