Naar boven
Sport050 logo
Hèt platform voor bewegend Groningen
Zoeken
Uitgebreid zoeken

Sport050 zoekt meewerkstagiair content creator

Sport050 zoekt meewerkstagiair content creator

Sport050 is het sportloket, voert het gemeentelijke sportbeleid uit, beheert en exploiteert sportaccommodaties en is dé sportpromotor van Groningen. Onder de accommodaties vallen Openluchtbad de Papiermolen, Sportcentrum Kardinge, Helperzwembad, Zwembad de Parrel, ijsbaan Kardinge en diverse sporthallen, gymzalen en sportvelden. De gemeente Groningen heeft als primair doel om zoveel mogelijk mensen in beweging en aan het sporten te krijgen en te houden.

Functiebeschrijving:
Sport050 is sterk in ontwikkeling op het gebied van internet en social media. Per september zoeken wij een meewerkstagiair die zich richt op de doorontwikkeling van ons online platform Sport050.NL. Daarnaast houd je je bezig met het communicatieplan voor de diverse social media, zowel qua uitvoering als qua (door)ontwikkeling.

Ook voer je allerhande communicatiewerkzaamheden uit, zoals het schrijven van nieuwsberichten, het onderhouden van de sociale media en de website, foto- en beeldmateriaal ontwikkelingen voor social media, het verzorgen van diverse mailingen en (digitale) nieuwsbrieven en het redigeren van de interne nieuwsbrief en het Sport050 Magazine.

Voor deze fulltime meewerkstage binnen de gemeente Groningen ontvang je een stagevergoeding van € 300,- per maand.

Functie-eisen:

- Student HBO Communicatie, Communicatie Multimedia & Design, Commerciële Economie, Journalistiek (of verwante opleiding);
- Affiniteit met (top)sport is een pré;
- Communicatief vaardige duizendpoot;
- Affiniteit met social media en nieuwe media (vloggen, foto- en videobewerking);
- Assertieve en ondernemende persoonlijkheid;
- Creatieve geest;
- Nauwkeurig;
- Doorzetter;
- Beschikbaar in de periode september - februari.

Heb je interesse? Stuur je CV en motivatie vóór 1 juli naar info@sport050.nl.