Naar boven
Sport050 logo
Hèt platform voor bewegend Groningen
Zoeken
Uitgebreid zoeken

Uitval zwemactiviteiten

Uitval zwemactiviteiten

We hebben bij de zwembaden van Sport050 niet genoeg personeel. Hierdoor kunnen we niet alle activiteiten geven zoals je gewend bent. Helaas moeten we nu nog enkele activiteiten annuleren. We hebben gekeken naar de activiteiten waar het minst aantal klanten last van hebben. Dit is nu eerst recreatief zwemmen in het recreatiebad, naast de groepslessen in de avonden. 

We hopen zo snel mogelijk de activiteiten weer te geven. We zijn druk bezig met het opleiden en zoeken van personeel. We weten nog niet wanneer we deze activiteiten weer kunnen geven. Het zou kunnen dat er nog meer activiteiten uitvallen in de andere zwembaden. We bekijken dit iedere week. Bekijk per dag op de website of je activiteit doorgaat.

Recreatiebad Kardinge
In Sportcentrum Kardinge vallen enkele blokken recreatief zwemmen in het recreatiebad uit. Je kunt nog recreatief zwemmen op donderdag- en vrijdagmorgen en in het weekend op de normale tijden. Maandag tot met woensdag is het recreatiebad gesloten.