Naar boven
Sport050 logo
Hèt platform voor bewegend Groningen
Zoeken
Uitgebreid zoeken

Zwemlessen voor (jong)volwassenen

Zwemlessen voor (jong)volwassenen

De afgelopen periode hebben we veel meer aanmeldingen voor de zwemlessen (jong)volwassenen gekregen. Sport050 vindt veiligheid heel belangrijk. We vinden daarom ook dat iedereen binnen de gemeente Groningen goed leert zwemmen. Onze zweminstructeurs geven zwem- en groepslessen. Wij moeten helaas keuzes maken in ons aanbod door de aanhoudende krapte op de arbeidsmarkt.
Praktisch houdt dit het volgende in:

  • Vanaf maandag 6 maart starten we op maandag- en dinsdagavond met zwemlessen voor (jong)volwassen. Deze zwemlessen zijn in het zwembad van Sportcentrum Kardinge. Meld je nu aan! 
  • De groepslessen AquaSport in zwembad Kardinge komen helaas te vervallen. De laatste lessen zijn op maandag 20 februari. Gelukkig blijft het mogelijk om in een ander zwembad mee te doen aan AquaSport! Deze groepslessen geven we nog in het Helperzwembad en Zwembad de Parrel. We begrijpen dat deze verandering voor jou vervelend kan zijn, maar we vinden zwemlessen voor (jong)volwassenen belangrijker. 

We zien je graag tijdens één van onze lessen!  Bekijk de roosters van Aquasporten in het Helperzwembad en Zwembad de Parrel