Naar boven
Sport050 logo
Hèt platform voor bewegend Groningen
Zoeken
Uitgebreid zoeken

Jeffrey Klok en Daniel Moraques nieuwe sportambassadeurs

Jeffrey Klok en Daniel Moraques nieuwe sportambassadeurs

Sport doet iets met je. Dit weten Arjan Taaij, Habib Kazemi, Willemijn Bos, Jorinde van Klinken, Lois Abbingh, Sarèl de Jong, Kjeld Zuidema, Roel Boomstra, Margot Boer, Melanie Helweg en Romano Postema als geen ander. Zij zetten zich al jaren in voor de sport, als sportambassadeurs van Groningen.

Binnenkort komen daar twee nieuwe sportambassadeurs bij. Jeffrey Klok en Daniel Moragues.

Klok
Jeffrey Klok is de 23-jarige libero van Samen Lycurgus. In 2022 maakte hij de stap naar de Groningse volleybaltrots en won begin april met het team de nationale beker. Naast zijn sportieve prestaties presenteert en produceert Jeffrey de volleybaltalkshow Tijd voor Volleybal waarin hij iedere maand spraakmakende gasten ontvangt. Ook is de libero actief voor de Alliantie Gelijkspelen die zich inzet voor de acceptatie van LHBTI+'ers in de sport.

Moragues
Daniel Moragues is één van de grootste skateboardtalenten van Nederland. De Stadjer werd op 15-jarige leeftijd Nederlands kampioen. In januari vertegenwoordigde hij ons land op het WK in Dubai. Nu is zijn doel om zich te plaatsen voor de Olympische Spelen. Verderop in deze krant lees je een interviewartikel over zijn dromen en ambities. Sport050 is ontzettend trots op de nieuwe én huidige sportambassadeurs. Wil je meer weten over de sportambassadeurs en de sport in Groningen? De sportambassadeurs vertellen er graag meer over.

Kijk hier voor meer informatie over de sportambassadeurs van Groningen.