Sport050
Nieuws
Met deze 3 kleine routines versterk jij jouw innerlijke kracht

Met deze 3 kleine routines versterk jij jouw innerlijke kracht

In onze artikelen geven wij (Eyelien diëtist en Merel leefstijlexpert) je tips voor een gezondere leefstijl. Sta in je kracht is het thema in februari en maart. Wat is kracht eigenlijk? We kunnen allemaal verschillende voorbeelden van kracht benoemen; zwaartekracht, trekkracht, spierkracht, veerkracht. Kracht kan iets in beweging brengen. Hoe verschillend al die soorten krachten ook zijn, ze zorgen allemaal voor VERANDERING!

Met deze 3 kleine routines versterk jij jouw innerlijke kracht. En geloof ons, dat is een power-house!

  • Toon dankbaarheid.

Dankbaarheid heeft grote en positieve effecten op je gezondheid en hoe gelukkig je je voelt. Kies een vast moment op de dag waarop je 5 dingen noemt of opschrijft (nóg krachtiger) waar je dankbaar voor bent.

  • Voed jezelf met krachtvoer

Voedt je jezelf of vul je jezelf? Voeding van moeder aarde, daarmee bedoelen wij alles wat uit de natuur komt (aardappelen, fruit, groente, noten, vlees, vis, bonen) zit vol met de kracht van de zon en aarde. Er zit letterlijk voeding in anders konden de producten niet groeien. Voed jezelf met krachtvoer.

  • Ga voor de spiegel staan en zeg tegen jezelf waar je trots op bent.

Tsja, dat dit voor velen een drempel is snappen we. Maar hoe krachtig is het als je ook je kwetsbaarheid durft te tonen? Je bent goed zoals je bent. Als je dat (eerst zelf 😉) gaat zien, zal je dat ook gaan uitstralen! Wauw dan komt de VERANDERING en wordt die power vrouw of man (die je van binnen al bent he!) zichtbaar.

Heb je na het lezen van dit artikel vragen of wil je graag begeleiding van één van ons voor net dat duwtje in je rug naar een gezonder eetpatroon of afvallen? Wacht niet en start nu! Voor een gratis kennismaking of voor meer informatie stuur dan een mail naar info@sport050.nl.

Sportieve groet,
Eyelien (dietist) en Merel (leefstijlexpert)

Krachtsporter