Sport050
Nieuws
Sportaanbieders in Vinkhuizen, Selwerd en Ten Boer gezocht!

Sportaanbieders in Vinkhuizen, Selwerd en Ten Boer gezocht!

Ben jij iemand die sport- en beweegactiviteiten in de openbare buitenruimte geeft? En ervaring heeft met beginnende sporters? Dan zijn we op zoek naar jou! Vanaf half april starten we met Open Gym in de wijken Vinkhuizen, Selwerd en in het dorp Ten Boer. Open Gym is een voor inwoners gratis sport- en beweegprogramma die op een laagdrempelige manier willen kennismaken met bewegen.

We zijn op zoek naar een divers aanbod voor verschillende doelgroepen. Denk bijvoorbeeld aan wandelen, bootcamp, power walking of een vorm van kracht- of conditietraining. Het project duurt 12 weken en begint half april . Als sportaanbieder krijg je hier een vergoeding voor van 500 euro. Voorwaarde is dat de sport- en beweegactiviteiten plaatsvinden in Vinkhuizen, Selwerd of Ten Boer.

Voor meer informatie kun je contact opnemen met Merel Bus (merel.bus@groningen.nl). Aanmelden kan t/m uiterlijk 12 maart a.s. ook via dit mailadres. Geef in je mail aan welk sport- of beweegaanbod je hebt en in welke wijk of dorp je het aanbod wilt geven.

Open Gym Groningen