Naar boven
Sport050 logo
Hèt platform voor bewegend Groningen
Zoeken
Uitgebreid zoeken

Over ons

Sport050 voert het sportbeleid van de gemeente Groningen uit. We faciliteren sporters en sportaanbieders in binnen- en buitensportaccommodaties, ijsbanen en zwembaden. We beheren, verhuren en exploiteren deze sportaccommodaties. Heb je als bestuurder van een vereniging een ingewikkeld vraagstuk? De klantregisseurs van Sport050 kunnen je daarbij helpen of zorgen ervoor dat jouw vraag bij de juiste collega komt. We voeren het gemeentelijk sportbeleid op het gebied van sportaccommodaties en sportstimulering. 

Sport050 verzorgt ook de zwem- en schaatslessen in de verschillende zwembaden en op de ijsbanen. 

Dit platform Sport050.nl is een initiatief van de gemeente Groningen. Het doel van het platform is om Groningers te enthousiasmeren voor sport en bewegen en ze wegwijs te maken in het Groningse sportaanbod. Op het platform vind je:

Wil je op hoogte blijven van het laatste sportnieuws in de gemeente Groningen? Schrijf je in voor de nieuwsbrief van Sport050. Je kunt in de nieuwsbrief aangeven waar je interesses liggen en je krijgt gepersonaliseerd nieuws. Volg Sporty, de mascotte van Sport050 en de overige sportpromotors van Groningen.