Naar boven
Sport050 logo
Hèt platform voor bewegend Groningen
Zoeken
Uitgebreid zoeken

Caliclub

  • Sport, activiteit
  • Calisthenics
  • Leeftijdsgroep
  • 18-50 jaar,
    51-66 jaar
  • Voor wie
  • mannen en vrouwen samen,
    mensen met overgewicht

Het allermooiste aan sport is dat het mensen met elkaar verbindt. Caliclub is een groep calisthenics fanaten die samen een hechte en laagdrempelige community vormen. Daarom is iedereen welkom bij ons. Wij helpen elkaar en zijn er voor een ander.

Met deze sociale gedachte is Caliclub gestart door Guus en Tim. Een leuke calisthenics vereniging met open sfeer in Groningen. Iedereen kan meedoen. Je bent altijd vrij om anderen te helpen of om hulp te vragen. En met veel disciplines onder onze leden, valt er altijd wel iets te leren.

Af en toe komt de term califear voorbij. Califear is de angst die mensen ervan weerhoudt om te beginnen met Calisthenics. Zij zien anderen de meest imposante moves doen en denken vervolgens dat de sport té uitdagend voor hen is. Bij Caliclub hoef je hier niet bang voor te zijn. Onze Caliles groepslessen zijn erop gericht om mensen met verschillende niveau’s te begeleiden en naar een hoger level te tillen.

Door middel van onze bodyweight programma’s hebben we de drempel voor calisthenics verlaagd. Zo prikkel je je lichaam al op de juiste manier en bereid je jezelf goed voor op de volgende stap: calisthenics.

Buiten de lessen en trainingen om zijn we ook super actief en betrokken. We organiseren vaak weekendjes weg, borrels en evenementen om elkaar ook buiten de sport beter te leren kennen.

Dus als jij wilt beginnen met calisthenics of een vereniging zoekt waar je deze prachtige sport kunt beoefenen, kom gerust een keertje langs bij een training in ons eigen calisthenics park in Groningen!

Naam/functie contactpersoon: Guus Jan Bakker / Oprichter & Eigenaar