Naar boven
Sport050 logo
Hèt platform voor bewegend Groningen
Zoeken
Uitgebreid zoeken

Dansschool Dance d’Alí

 • Sport, activiteit
 • Ballet,
  Dansen,
  Jazzdance
 • Leeftijdsgroep
 • 00-04 jaar,
  04-05 jaar,
  06-12 jaar,
  13-17 jaar,
  18-50 jaar,
  51-66 jaar
 • Voor wie
 • alleen studenten,
  alleen vrouwen (niet gemengd),
  kinderfeestjes,
  mannen en vrouwen samen

Heb jij passie voor dans? Wil jij méér dan gewoon lekker dansen? Voor je plezier, maar uiteindelijk misschien ook wel om zelf danser te worden. Dan is Dansschool Dance d’Alí écht iets voor jou!

Dansschool Dance d’Alí biedt een zorgvuldig op elkaar afgestemd lessenpakket aan: Klassiek Ballet, Streetdance/Hiphop, Moderne dans en Flamenco op verschillende niveau's. Sinds vorig jaar is daar ook Tapdance aan toegevoegd! Daarnaast zijn er diverse dansstijlen voor kinderen, peuter-, kleuterballet en spitzentechniek. Voor de getalenteerde dansers zijn er selectielessen. De danslessen worden gegeven op onze hoofdlocatie aan de Timpweg. Daar kun je kiezen uit meerdere dansstijlen,  niveaus en leeftijden.

Dance d'Alí biedt ook danslessen aan op de locatie MFC in De Wijert / Helpman. Op de vrijdagmiddag kunnen kinderen tusen 4-14 jaar hier Ballet en Streetdance/Hiphop lessen volgen van de enthousiaste docenten van Dance d'Alí. Je vindt Dance d'Alí dus op twee verschillende locaties! Op elke locatie is er gratis parkeergelegenheid en een gezellig zitje met bar waar je als ouders kunt wachten en eventueel iets kunt drinken.