Naar boven
Sport050 logo
Hèt platform voor bewegend Groningen
Zoeken
Uitgebreid zoeken

Fi-T-rition

  • Sport, activiteit
  • Total Workout
  • Leeftijdsgroep
  • 13-17 jaar,
    18-50 jaar
  • Voor wie
  • alleen vrouwen (niet gemengd),
    mensen met overgewicht

Fi-T-rition bedrijf bestaat sinds een jaar, maar we zijn al meer dan five jaar bezig in het gebied van sport, voeding & mind fitness. Het is de samenstelling van Fit en Nutrition. We geloven niet in crash dieet, geen honger bij diëten en geen calorieën tellen. Het bestaat alleen een juiste weg om zijn voeding en verstand te veranderen.

Wij bieden:

 - Online Zoom trainingen aan ( 3x per week in de ochtend en special trainingen in de avond) Onze trainingen zijn voor vrouwen en concentreert zich op Lichaamsvorming, Vet verbranden, Verbetering van de huid elasticiteit, Fit worden, lichamelijk en mentaal. Onze trainingen zijn intensief maar effectief!

- Voedingsprogramma voor Afvallen en leefstijl te veranderen.

Voedingsprogramma is een individuele begeleiding. Looptijd, kosten en programma word opgesteld op basis van individuele wensen en doelen 

- Speciale bekkenbodem trainingen

Bovendien ben ik Women’s Nutrition Specialist, wat betekent, voeding en sport voor het vrouwenlichaam dat worstelt met hormonen, cycli, zwangerschap en meer..

We willen mensen over de hele wereld helpen een fitte, gezonde en energieke levensstijl te leiden. Wij werken samen internationaal met topcoaches uit Frankrijk, Duitsland en Nederland op het gebied van sport, voeding en psychologie.

Bieden educatieve online bijeenkomsten aan samenwerken om het leven van veel mensen beter, positief, gelukkig, gezond en energiek te maken. We halen het potentieel uit je en creëren een betere versie van jezelf.