Naar boven
Sport050 logo
Hèt platform voor bewegend Groningen
Zoeken
Uitgebreid zoeken

G.L.T.V. Cream Crackers

 • Sport, activiteit
 • Padel,
  Tennis
 • Leeftijdsgroep
 • 04-05 jaar,
  06-12 jaar,
  13-17 jaar,
  18-50 jaar,
  51-66 jaar,
  67+
 • Voor wie
 • alleen mannen (niet gemengd),
  alleen vrouwen (niet gemengd),
  mannen en vrouwen samen,
  mensen die revalideren,
  sporthopper,
  stadjerspas

Cream Crackers is een sportieve, actieve en gezellige tennisvereniging met een rijke historie. Met ingang van 2021 zijn we ook een padelvereniging, met 3 eigen padelbanen. De combinatie van twee sporten binnen één club biedt jou als lid veel voordelen. Bij een lidmaatschap van Cream Crackers, kun je zowel padellen als tennissen.

Onze vereniging telt ongeveer 1.200 leden, met een zeer grote diversiteit. Van jeugdleden (ca. 250) tot seniorenleden, G-tennisleden, competitieleden en recreatieve spelers. Van gevorderd tot beginnend. Iedereen is welkom bij ons. Speciaal voor nieuwe leden organiseren we een nieuwe leden competitie, zodat je je snel thuis voelt binnen onze club. 

Een grote vereniging heeft zo zijn voordelen. Door het grote aantal tennisbanen zijn er ook bij competitie-wedstrijden en toernooien veelal nog banen beschikbaar om even een balletje te slaan. Bovendien zijn er altijd mensen van je eigen niveau en leeftijd om een leuke tennispartij mee te spelen. Rondom de padelbanen worden ook allerlei activiteiten opgezet. Idee is dat er onder aanvoering van oud Nationaal padel speler Sido Nijholt een “padelcommunity” wordt opgezet met training, competitie en toernooitjes - dat vind je nergens anders in de stad.

De faciliteiten van Cream Crackers zijn verdeeld over twee parken. Op Park Corpus den Hoorn (bij de Stadjershal) zijn 14 tennisbanen (10 gravelbanen en 4 winterharde Clay tech banen), 3 padelbanen (vanaf mei 2021) en in 2021 komen hier ook nog een 4-tal jeugdbaantjes bij. Op het andere park, Vorenkamp, midden in de wijk Helpman (Groningen-Zuid), zijn 4 gravelbanen waarop gespeeld kan worden. De banen zijn gedurende het gehele jaar open. Op de Clay Tech en de padel banen kan altijd gespeeld worden. Dus 365 dagen in het jaar heb je sportieve mogelijkheden tot je beschikking!

Op beide parken zijn uitstekende horecafaciliteiten: de Stadjershal op Corpus heeft een kantine en Park Vorenkamp beschikt over een clubhuis ( het Theehuis). Ook kunnen leden gratis gebruik maken van de sauna in de Stadjershal.

Om te spelen kun je vanaf huis een baan reserveren. Ook hebben beide parken digitale afhangborden, waarop je kunt zien welke banen vrij zijn of vrijkomen. Voor het afhangen op de digitale borden heb je de KNLTB ledenpas nodig, die je na inschrijving via de ledenadministratie ontvangt.

Wil je kennismaken met onze vereniging? Of kijken of padel/ tennis wat voor je is. Bij ons kun je altijd vrijblijvend een keer meedoen / meekijken met een training of een meet & greet hebben met onze trainers. Stuur hiervoor een mailtje naar: tennislessen@creamcrackers.nl

Graag tot ziens bij Cream Crackers.