Naar boven
Sport050 logo
Hèt platform voor bewegend Groningen
Zoeken
Uitgebreid zoeken

G.L.T.V. Cream Crackers

 • Sport, activiteit
 • Tennis
 • Leeftijdsgroep
 • 04-05 jaar,
  06-12 jaar,
  13-17 jaar,
  18-50 jaar,
  51-66 jaar,
  67+
 • Voor wie
 • alleen mannen (niet gemengd),
  alleen vrouwen (niet gemengd),
  mannen en vrouwen samen,
  mensen die revalideren

Cream Crackers is een sportieve, actieve en gezellige tennisvereniging met ongeveer 1350 leden waaronder circa 250 jeugdleden en 50 (oudere) ochtendleden. Spelers van alle speelsterktes, van top 100 spelers, tot beginnend recreant, zijn lid van onze club. Wedstrijd- en recreatief tennis gaan bij ons uitstekend samen. En dat 365 dagen per jaar op gravel!!!

Onze tennisbanen zijn verdeeld over een tweetal parken. Op Corpus den Hoorn (bij de Stadsjershal) hebben wij 15 banen (11 gravelbanen met verlichting en 4 winterharde Clay tech banen) en op het park Vorenkamp in Helpman hebben wij de beschikking over 7 gravelbanen. Daarnaast hebben we op Corpus nog een minibaan, ook voorzien van het winterharde Clay tech, 365 dagen per jaar op gravel dus!!

Op beide parken zijn uitstekende horecafaciliteiten, de kantine van de Stadsjershal op Corpus en het Theehuis op Vorenkamp. Daarnaast kunnen leden gratis gebruik maken van de sauna in de Stadjershal.

Een grote vereniging heeft zo zijn voordelen. Door het grote aantal tennisbanen zijn er ook bij competitiewedstrijden en toernooien veelal nog banen beschikbaar om even een balletje te slaan. Bovendien zijn er veel mensen van je eigen niveau en leeftijd om een leuke tennispartij mee te spelen.

Om te kunnen spelen hoef je niet te reserveren. Beide parken hebben digitale afhangborden, waarop je kunt zien welke banen vrij zijn of vrijkomen. Voor het afhangen heb je de KNLTB ledenpas nodig, die je na inschrijving via de ledenadministratie ontvangt.