Naar boven
Sport050 logo
Hèt platform voor bewegend Groningen
Zoeken
Uitgebreid zoeken

Groningen Dance Center

 • Sport, activiteit
 • Ballet,
  Dansen
 • Leeftijdsgroep
 • 00-04 jaar,
  04-05 jaar,
  06-12 jaar,
  13-17 jaar,
  18-50 jaar
 • Voor wie
 • mannen en vrouwen samen

Groningen Dance Center werd in 2004 opgericht door Khalid Allaoui. Het is in korte tijd uitgegroeid tot de beste dansschool in Groningen met een groot aantal leden. Dansles zoals hiphop en streetdance voor beginners maar ook modern en ballet bijvoorbeeld. Vroeger heeft Khalid zichzelf veel dansstijlen moeten aanleren, dit kostte veel tijd. Om er voor te zorgen dat andere dansers dit twee keer zo snel konden leren, richtte hij deze dansschool in Groningen op waar hij zijn kennis door gaf.

Door de jaren heen heeft GDC kunnen uitgroeien tot een van de grootste dansscholen in Groningen. Wij bieden verschillende dansstijlen aan, enkele daarvan zijn bijvoorbeeld: Hiphop, Streetdance, Modern, Ballet, Breakdance en Dancehall. Voor elke dansles hebben wij een ervaren docent. Zo zorgen wij ervoor dat we kwaliteit kunnen leveren. Het allerbelangrijkste voor ons is dat de student of leerling zich op zijn of haar gemak voelt bij ons. Zo willen wij iedereen een plek geven om met plezier en vreugde naar toe te komen.

Elk leerling is voor ons belangrijk en wij doen ons best om hun de beste ervaring te geven in onze school. Onze slogan is dan ook ‘waar iedereen welkom is’, wij sluiten niemand buiten. Iedereen is welkom bij ons om positiviteit voort te zetten en samen te groeien.