Naar boven
Sport050 logo
Hèt platform voor bewegend Groningen
Zoeken
Uitgebreid zoeken

Groninger Tafeltennis Club

 • Sport, activiteit
 • Tafeltennis
 • Leeftijdsgroep
 • 06-12 jaar,
  13-17 jaar,
  18-50 jaar,
  51-66 jaar,
  67+
 • Voor wie
 • alleen mannen (niet gemengd),
  alleen studenten,
  alleen vrouwen (niet gemengd),
  kinderfeestjes,
  mannen en vrouwen samen,
  mensen met een auditieve beperking,
  mensen met een chronische aandoening,
  mensen met een gedragsstoornis,
  mensen met een geestelijke beperking,
  mensen met een lichamelijke beperking,
  mensen met overgewicht,
  zwangeren

Bij GTTC wordt op elke doordeweekse avond tafeltennistraining gegeven. De trainers zijn allen gediplomeerd. Zij verzorgen hoogstaande trainingen voor alle spelniveaus aan zowel jeugdspelers als senioren. De vereniging biedt breedtesport en wedstrijdsport aan. Gttc wil daarbij een opleidingscentrum zijn voor jeugdspelers. Een training bestaat – afhankelijk van de periode – uit een warming-up, service-, voetenwerk- en wedstrijdgerichte oefeningen. Je leert effecten spelen er herkennen, maar ook serveren en verschillende speltactieken. Met de trainer kun je altijd praten over welke rubbers voor jou geschikt zijn.

Alle leden van GTTC hebben recht op één training per week. In overleg is meerdere keren trainen mogelijk. Na de training is er gelegenheid nog een drankje te nemen in de kantine van GTTC enna te praten over de aangeleerde oefeningen.

Als je (nog) geen lid bent, maar graag eens wilt ervaren hoe het er op een training aan toegaat, dan biedt GTTC de mogelijkheid om drie keer gratis mee te draaien tijdens een training. De trainer zal er dan voor zorgen dat je een batje kunt lenen.