Naar boven
Sport050 logo
Hèt platform voor bewegend Groningen
Zoeken
Uitgebreid zoeken

G.S.R.V. De Graancirkel

  • Sport, activiteit
  • Roundnet/Spikeball
  • Leeftijdsgroep
  • 18-50 jaar
  • Voor wie
  • alleen studenten

De Graancirkel is de nieuwste studenten sportvereniging van Groningen en heeft zich aangesloten bij de ACLO. Hier vinden onze trainingen, tossavonden en toernooien dan ook (meestal) plaats. Onze trainingsvelden liggen achteraan de ACLO en wordt ook wel De Golfafslag genoemd. Kijk op onze site of Google Maps voor de exacte locatie.

Roudnet
Roundnet is een relatief nieuwe en kleine sport maar dat neemt niet weg dat het de allerleukste sport is. Het dynamische spelletje heeft de afgelopen jaren wereldwijd al een grote opmars gemaakt, en ook in Nederland wordt het groter en groter. De sport wordt gespeeld met 4 personen (je speelt 2 tegen 2), die vrij zijn om zich 360 graden om het net heen te bewegen. De bal moet binnen 3 contacten terug op het net gespeeld worden en mocht dit niet lukken, is het punt voor de tegenstander.

Trainingen
Onze trainingen vinden plaats op de Golfafslag (ACLO). Ieder lid heeft de mogelijkheid om tenminste 1 keer per week op eigen niveau te trainen en hierbij is dan ook een trainer aanwezig. Tijdens de trainingen zullen er wekelijks verschillende aspecten van de sport onder de aandacht komen waardoor jij je erg snel kan ontwikkelen. Momenteel vinden de trainingen plaats op dinsdag en woensdag van 18:30 tot 20 uur.

Tossavonden
Naast de wekelijkse training organiseert De Graancirkel ook iedere week een tossavond, waarbij alle leden potjes met en tegen elkaar kunnen spelen. Hier kan je erg veel van elkaar leren! Daarnaast is dit ook het moment van de week om in contact te komen met je mede-graancirkelaars. Momenteel is de toss op donderdag 18:30 tot 20 uur.

Toernooien
Om te kunnen shinen met je skills van de trainingen wordt er maandelijks een toernooi georganiseerd. Hier kunnen zowel leden als niet-leden aan meedoen en kan je testen of je bestand bent tegen de wedstrijdstress. Leden van De Graancirkel hebben naast de (goedkopere) ledenprijs ook voorrang op het gelimiteerde aantal plekken van de toernooien.