Naar boven
Sport050 logo
Hèt platform voor bewegend Groningen
Zoeken
Uitgebreid zoeken

G.S.V.V. Donitas

  • Sport, activiteit
  • Volleybal
  • Leeftijdsgroep
  • 18-50 jaar
  • Voor wie
  • alleen mannen (niet gemengd),
    alleen studenten,
    alleen vrouwen (niet gemengd)

Groninger Studenten Volleybal Vereniging Donitas is de grootste en hoogst spelende studentenvolleybalvereniging van Nederland. Met 20 damesteams en 11 herenteams is er altijd een team op jouw niveau. Ben je nieuwsgierig naar wat onze vereniging te bieden heeft op volleybal- en sociaal gebied? Of wil je een keer meetrainen? Neem dan gerust contact op met een van onze wedstrijdcommissarissen.

Donitas
Ben je student en heb je zin om te gaan volleyballen en om nieuwe mensen te leren kennen bij de leukste vereniging van Groningen? Dat kan! G.S.V.V. Donitas is de gezelligste en grootste studentenvolleybalvereniging van Nederland! De ideale plaats om te volleyballen.

Activiteiten
Donitas heeft naast volleybal ook een supergezellig verenigingsleven. Verschillende commissies zorgen ervoor dat spelen bij Donitas onvergetelijk wordt met onder andere feesten, het Amelandweekend, het beachtoernooi, het DKV-toernooi, een wintersportvakantie, maandelijkse borrels in onze stamkroeg en nog veel meer. Kortom: alle ingrediënten die je nodig hebt voor een onvergetelijke tijd!

Teams
Met 16 damesteams, 11 herenteams en 4 weekteams is Donitas de grootste volleybalvereniging voor studenten. De teams zijn verdeeld over bijna elk niveau (van Topdivisie tot Vierde Klasse). Er zit dus altijd een leuk team tussen voor jou, ook als je net begint met volleyballen.

Waarom Donitas?
Donitas is de grootste studentenvolleybalvereniging van Nederland. Met meer dan 350 leden kan het haast niet anders dan dat er mensen tussen zitten met wie jij het goed kan vinden. Daarnaast heeft een grote vereniging veel commissies nodig om alle leuke dingen mogelijk te maken. Volop mogelijkheid om nog meer te leren dan alleen volleyballen. En last but not least: bij Donitas beleef je de allermooiste feestjes!