Naar boven
Sport050 logo
Hèt platform voor bewegend Groningen
Zoeken
Uitgebreid zoeken

G.S.V.V. Tjas

  • Sport, activiteit
  • Schaatsen
  • Leeftijdsgroep
  • 18-50 jaar
  • Voor wie
  • alleen studenten

G.S.V.V. Tjas is een toegankelijke vereniging met voor ieder niveau een passende training. Zo hebben we onder andere een marathonploeg die uitkomt op landelijk niveau en is er voor de fanatieke schaatser de gelegenheid om vaker te trainen in een van onze hardrijdersgroepen. Daarnaast bieden we voor de beginnende schaatser verschillende trainingen op niveau aan.

In de winter zijn wij natuurlijk vaak te vinden op het ijs van Sportcentrum Kardinge maar ook in de zomer zitten we niet stil! Zo hebben we twee keer per week een looptraining waarbij we vooral bezig zijn met schaatsspecifieke oefeningen en is er een keer in de week een gezamenlijke fietstraining, waarbij je kunt kiezen tussen duur- en variatietraining. Ook hierbij geldt dat er voor iedereen een passende groep is, of je nu gevorderd bent of voor het eerst op de racefiets stapt.

Zoek je naast het sporten ook gezelligheid? Dan is Tjas de perfecte vereniging voor jou! We borrelen wekelijks in onze stamkroeg Café de Walrus en er vinden veel andere verschillende activiteiten en feestjes plaats. Daarnaast is er een tweewekelijks diner waarbij je gezellig kunt eten en bijkletsen met je trainingsmaatjes. Wil je actief worden tijdens je studententijd? Ook dat kan bij Tjas! We hebben diverse commissies die verantwoordelijk zijn voor verschillende activiteiten. Zo wordt er jaarlijks een gala, liftweekend en winterreis naar het buitenland georganiseerd. Daarnaast vind je ook disputen bij Tjas waar je lid van kunt worden.

EnthouTjast geworden? ;) En wil jij ook de beste billen van Groningen? Word lid of kom langs!