Naar boven
Sport050 logo
Hèt platform voor bewegend Groningen
Zoeken
Uitgebreid zoeken

Inez Schuitema

 • Sport, activiteit
 • Boksen,
  Fitness,
  Personal training
 • Leeftijdsgroep
 • 18-50 jaar,
  51-66 jaar,
  67+
 • Voor wie
 • mannen en vrouwen samen,
  mensen met een chronische aandoening,
  mensen met overgewicht,
  zwangeren

‘Mens sana in corpore sano’ – Een gezonde geest in een gezond lichaam

Lekker in je vel zitten. Met trots in de spiegel kijken. Ervoor zorgen dat jij je fit en gelukkig voelt, zowel fysiek als mentaal. Dat is mijn missie.

Tegenwoordig hebben we het allemaal druk. Werk, thuis, het sociale leven. De dag is zo voorbij en voor het echt goed zorgen voor jezelf is weinig tijd. Juist door dit achterop te stellen maak je het jezelf alleen nog maar moeilijker. De manier waarop je voor jezelf zorgt heeft invloed op vrijwel je hele leven. Wanneer je fysiek en mentaal in goede conditie bent, zal je het dagelijkse leven een stuk fijner ervaren.

Fysieke klachten, pijntjes, slecht slapen, weinig energie, weinig motivatie, verminderde concentratie, ongelukkig zijn met jezelf; al deze punten kunnen relatief snel en makkelijk veranderen wanneer je iets verandert aan je leefstijl.

Het geeft mij altijd een ontzettende boost wanneer blijkt dat ik heb bijgedragen aan het geluk en de gezondheid van een ander. Dat is dan ook mijn streven: jij, maar dan net even anders. Jij, maar dan gelukkiger en gezonder dan voorheen.

Inez Schuitema
Personal Trainer & Lifestyle Coach