Naar boven
Sport050 logo
Hèt platform voor bewegend Groningen
Zoeken
Uitgebreid zoeken

Kazemi Taekwondo Academie

 • Sport, activiteit
 • Taekwondo
 • Leeftijdsgroep
 • 04-05 jaar,
  06-12 jaar,
  13-17 jaar,
  18-50 jaar,
  51-66 jaar
 • Voor wie
 • alleen vrouwen (niet gemengd),
  kinderfeestjes,
  mannen en vrouwen samen,
  mensen met overgewicht,
  nationale sportweek,
  sporthopper

Hartelijk welkom bij Kazemi Taekwondo Academie. Deze vereniging is opgericht per 7 november 2012 te Groningen. In verenigingsverband richten wij ons aan de jeugd, oudere jeugd en volwassene die uit diverse lagen van de samenleving komen.

Bij onze taekwondo academie staan de leden centraal.Het ontwikkelen van een eigen persoonlijkheid en het vergroten van kennis, inzicht en vaardigheden, worden bij ons gestimuleerd. Hoe vaak hoor en lees je niet dat kinderen slachtoffer zijn van pesterijen, en andere vormen van zinloos geweld? Bij ons word er systematisch ook aan deze aspecten aandacht besteedt.

Met het geven van niet alleen fysieke trainingen maar ook mentale weerbaarheid zorgen wij ervoor dat de leden binnen het dagelijkse leven goed om kunnen gaan met ongewenste situaties. Daarnaast we bieden goede begeleiding aan onze leden die recreatief taekwondo beoefenen en ook leden die op wedstrijdniveau willen trainen. Daarnaast hanteren we een volgsysteem programma gebaseerd op een meerjaren ontwikkelplan voor de leden die een toekomstige topsport carrière ambiëren.

Bij ons Taekwondo draait om: Respect, Discipline, Hoffelijkheid, Concentratie, Zelfvertrouwen, Zelfbeheersing, Coördinatie en Conditie.

De lessen worden door gediplomeerde trainers (erkend door rijksoverheid) gegeven waaronder Habib Kazemi voormalig bondscoach van Nederlands team en de sportcoach van het jaar 2015 provincie Groningen.

Wil je ook sporten én goede begeleiding krijgen? Kom dan bij ons langs voor een proefles.