Naar boven
Sport050 logo
Hèt platform voor bewegend Groningen
Zoeken
Uitgebreid zoeken

Move4Progress

 • Sport, activiteit
 • Boksen,
  Bootcamp,
  Personal training,
  Yoga/meditatie
 • Leeftijdsgroep
 • 18-50 jaar,
  51-66 jaar,
  67+
 • Voor wie
 • alleen mannen (niet gemengd),
  alleen vrouwen (niet gemengd),
  mannen en vrouwen samen,
  mensen die revalideren,
  mensen met een chronische aandoening,
  mensen met een gedragsstoornis,
  mensen met overgewicht,
  sporthopper

Personal trainen is niet alleen sporten, het is ook een stukje begeleiding in je lifestyle. Lukt het jou niet om de discipline op te brengen om aan je gezondheid te werken? Of mis je gewoonweg de motivatie om te gaan sporten? Move4Progress helpt je daar graag bij!

Er wordt niet getraind in een overvolle sportschool, maar in een PT sportstudio waar je de volledige aandacht krijgt. Naast PT heb je ook de optie om samen PT te volgen, dus Duo PT. Dit is net even iets voordeliger dan personal training, maar we behouden wel de persoonlijke benadering, aandacht en begeleiding om jouw/jullie (gezondheids)doelen te behalen.

Liever in een klein groepje sporten waarbij eveneens persoonlijke aandacht en begeleiding centraal staat? Dan kan je bij ons terecht voor diverse small group trainingen zoals BoksFit, FemFit en Yoga. Voor deze small group trainingen koop 1 type credit in die je kan gebruiken bij alle 3 de lessen. Kies dus zelf dagelijks welke training je wil volgen.

Tot slot hebben we een heerlijke outdoor bootcamp in het Noorderplantsoen. Lekker bezig met conditie én kracht in de buitenlucht.