Naar boven
Sport050 logo
Hèt platform voor bewegend Groningen
Zoeken
Uitgebreid zoeken

Root MMA

 • Sport, activiteit
 • Jiu-Jitsu,
  Judo,
  Kickboksen
 • Leeftijdsgroep
 • 06-12 jaar,
  13-17 jaar
 • Voor wie
 • alleen vrouwen (niet gemengd),
  mannen en vrouwen samen,
  mensen met een visuele beperking,
  mensen met overgewicht

Root MMA  is een  Dojo die zich voornamelijk bezig houdt met verschillende vechtsporten, maar hoofdzakelijk MMA en   Brazilliaanze Jiu-Jitsu. De club trekt veel verschillende mensen aan, van casual tot competitief en van student tot stadjer.

Daarom biedt onze club zes dagen per week, op verschillende momenten van de dag, verscheidene lessen aan. De club is opgericht door levenslange vechtsporter Orlando Prins, die nog steeds actief deelneemt aan zowel Mixed Martial Arts als Braziliaans Jiu Jitsu competities.

Hij reisde naar  de beste academies in de wereld om zijn kennis over martial arts uit te breiden. Hij heeft wedstrijden gedaan in Japan, Amerika, Abu Dhabi en door heel Europa! Orlando gebruikt deze uitgebreide ervaring dagelijks in zijn lessen.

Onze missie bij Root MMA is om je niet alleen technieken te leren hoe je moet vechten, maar ook hoe je vechtsporten kunt integreren in je dagelijks leven. Hoe je de filosofieën kunt gebruiken om de dagelijkse hindernissen in het leven te overwinnen, doorzettingsvermogen te vergroten en je een gebalanceerd en gelukkig leven te geven.

We hebben een geweldige community sfeer op onze academie met letterlijk mensen uit alle lagen van de bevolking. Als je nieuw bent in de stad is het een geweldige manier om nieuwe mensen te leren kennen en vrienden te maken! Als je uit de stad komt is het een geweldige manier om uit je normale comfort zone te komen en je horizon te verbreden!