Naar boven
Sport050 logo
Hèt platform voor bewegend Groningen
Zoeken
Uitgebreid zoeken

Sportcentrum Kardinge

Sportcentrum Kardinge is het grootste multifunctionele sportcentrum van Noord-Nederland. Je kunt hier schaatsen, zwemmen, tennissen, squashen of een andere sport beoefenen in de sporthal of dojo én ook nog heerlijk eten en drinken of sportkleding kopen in de winkel. Verschillende sportaanbieders geven trainingen en diverse lessen.

Sportcentrum Kardinge
Grotere kaart weergeven
HTTP/1.1 200 OK Server: gunicorn/19.7.1 Date: Fri, 14 Dec 2018 19:16:07 GMT Connection: keep-alive Content-Length: 43950 Vary: Accept-Language, Cookie X-Frame-Options: SAMEORIGIN Content-Type: text/html; charset=utf-8 Content-Language: nl Sound of Walking
Naar boven
Sport050 logo
Hèt platform voor bewegend Groningen
Zoeken
Uitgebreid zoeken

Sound of Walking

 • Sport, activiteit
 • Nordic Walking,
  Sport en Spel,
  Wandelen
 • Leeftijdsgroep
 • 51-66 jaar,
  67+
 • Voor wie
 • alleen vrouwen (niet gemengd),
  mannen en vrouwen samen,
  mensen die revalideren,
  mensen met een chronische aandoening

Sound of walking richt zich op plezier in wandelen en bewegen. Onderweg doen we gerichte oefeningen om soepel en evenwichtig te lopen. Wandelen kan met en zonder Nordic walking stokken; waar het in eerste plaats om gaat is om ritme te brengen  in de wandelgang. Kennismaken in een privé les kan altijd. Dan kunnen we de wandelgang analyseren en kijken waar verbetering mogelijk is. Als de groepen een maal begonnen zijn, dan houden ze meestal niet meer op te bestaan. We gaan er wekelijks op uit.  Het is niet de lengte van de wandeling waar het in de eerste plaats om gaat, maar het plezier in de beweging op zich en het wekelijkse ritueel met koffie na.

Sportlocatie: Noorderplantsoen, Quintusbos Glimmen, omgeving Haren, Bedum, Zuidhorn, sporthal Bedum