Naar boven
Sport050 logo
Hèt platform voor bewegend Groningen
Zoeken
Uitgebreid zoeken

Stichting Shera Fight

 • Sport, activiteit
 • Vechtsport
 • Leeftijdsgroep
 • 04-05 jaar,
  06-12 jaar,
  13-17 jaar,
  18-50 jaar,
  51-66 jaar
 • Voor wie
 • alleen vrouwen (niet gemengd),
  kinderfeestjes,
  mannen en vrouwen samen,
  mensen met een gedragsstoornis,
  mensen met overgewicht

Inzet vereist, vooruitgang gegarandeerd!

Sportschool Shera Fight geeft training in alle stijlen die het kickboksen kent, zoals Muay Thai, Kung Fu, (kick)boksen en pointfighting (semi-contact).

Sporters die op (hoog) wedstrijdniveau de vechtsport uitoefenen, vinden bij Shera Fight hun vakkundige en betrokken coach. En dat werkt, want jaar na jaar behaalt onze wedstrijdselectie honderden prijzen.

Maar ook als je niet de ambitie hebt om ‘banden’ te halen of wedstrijden te vechten, ben je van harte welkom om bij ons te trainen. Bijvoorbeeld om je weerbaarheid te verbeteren, om aan je conditie te werken of om door een personal trainer te worden begeleid. Op welk niveau je instapt maakt niet uit, als je maar gemotiveerd bent.

Onze trainers werken volgens de Blitz-Them-All-methode, die door eigenaar-trainer Shera Oedairamsingh is ontwikkeld. Snelheid, techniek en concentratie zijn hierin de speerpunten. Wil jij zelf ervaren wat wij je te bieden hebben? Meld je dan aan voor een gratis proefles. Het actuele lesrooster vind je altijd op SheraFight.nl Onze dojo is zeven dagen per week open en Shera Fight is aangesloten bij de World Association of Kickboxing Organizations (WAKO).